Nieuws

Activiteiten PO-Academie najaar 2022

Wil jij een stap zetten in jouw ontwikkeling? Dit najaar kun je weer meedoen aan verschillende leergangen en andere professionaliseringsactiviteiten bij de PO-Raad. Deze activiteiten bieden we voortaan aan onder de naam PO-Academie. 

De ambitie van de PO-Academie is om een herkenbare plek te zijn waar bestuurders, schoolleiders en stafmedewerkers samen leren en ontwikkelen, dankzij kwalitatief aanbod dat aansluit op de vraag van de sector en de thema’s uit de strategische agenda. 

Najaar 2022 

Dit najaar wordt een aantal succesvolle leergangen herhaald, zoals de leergang Strategisch HR en de leergang Beginnende bestuurders. De leergang Onderzoeksmatig leiderschap is vernieuwd, waarbij meer aandacht is voor het opereren als een ‘lerende organisatie’ en het samenspel in de school. Nu kunnen duo’s van bestuurder en beleidsadviseur/stafdirecteur zich inschrijven. Nieuw in het aanbod is intervisie voor HR-professionals in drie verschillende regio’s. Daarnaast blijven we extra kwaliteitsondersteuning aanbieden.

Bekijk het volledige aanbod van de PO-Academie 

Samen verder ontwikkelen

Het professionaliseringsaanbod wordt de komende maanden uitgebreid. Hierbij sluit de Academie aan op de vraag uit de sector en de thema’s en ambities uit de Strategische Agenda 2022-2026 van de PO-Raad. Leergangen, intervisies en masterclasses worden, daar waar het kan, samen met deelnemers ontwikkeld of ingevuld. Praktijkvragen worden gekoppeld aan kennis over landelijke ontwikkelingen en sectorvraagstukken die de PO-Raad ophaalt uit onder andere de benchmark. Bij alle activiteiten staat samen leren met collega’s uit het hele land centraal. 

Interesse? 
Bezoek vrijdag 10 juni de stand van de PO-Academie op het PO-Raad congres! Of bekijk het volledige aanbod op www.poraad.nl.  
 
Vier mensen met elkaar in gesprek

Onze professionals staan voor je klaar

Stel je vraag of zoek een opleiding

Contact met de Juridische Helpdesk

Heb je een juridisch vraag? Als lid van de PO-Raad kun je via de pagina van de Juridische helpdesk je vraag stellen op Mijn PO-Raad (na het inloggen in het ledenportaal).

Voor dringende vragen bel met 030 - 31 00 933. We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 – 12.00 uur.

Helpdesk 2 mensen praten