Agenda april 2021

 • do
  01
  apr

  Webinar Nationaal Programma Onderwijs na Corona

  10:00 - 11:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Details:

  De hoofdlijnen van het Nationaal Programma Onderwijs na Corona (NPO) zijn geschetst en die leverden de nodige reacties op. In dit webinar gaat de PO-Raad met zijn leden in gesprek over het NPO. We praten je bij en willen graag van je horen welke punten van zorg en kansen je ziet, wat je aan ondersteuning nodig hebt bij de uitvoering van het NPO en we delen voorbeelden van besturen en scholen die al aan de slag zijn.

 • do
  15
  apr

  Informatiesessie Schoolscan

  09:00 - 10:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bovenschoolse staf, Schoolleiders, Overig

  Details:

  Voor het Nationaal Programma Onderwijs na Corona heeft het ministerie van OCW bepaalt dat elke school een schoolscan moet maken. De PO-Raad heeft het ministerie uitgenodigd om in een informatiesessie op donderdag 15 april van 9-10 uur nadere uitleg te geven over de schoolscan. 

 • vr
  23
  apr

  LEARN! Webinar Keuzes voor het NPO

  12:15 - 13:15
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Details:

  In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs na corona staan besturen en scholen voor de keuze of en hoe ze een verbeterprogramma opzetten. Welke overwegingen zijn hierbij belangrijk? Wat is effectief en wat niet? Deze vragen staan centraal in webinars door deskundigen van onderzoeksinstituut LEARN! (Vrije Universiteit Amsterdam) en KBA Nijmegen.