Agenda januari 2022

 • vr
  14
  jan

  Online bijeenkomst Veilig digitaal

  10:00 - 12:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Details:

  In aanloop naar OnderwijsInzicht in september 2022  gaan we alvast over de verschillende programmalijnen in gesprek. Op 14 januari organiseert Kennisnet, in samenwerking met PO-Raad, VO-raad en SIVON, een online bijeenkomst over digitale veiligheid. Het onderwijs is afhankelijk geworden van ict – maar wat voor risico’s brengt dat eigenlijk met zich mee? 

 • di
  18
  jan

  Kennismakingsbijeenkomst collegiale intervisie

  12:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Details:

  Wat is intervisie eigenlijk en wat heb ik eraan als bestuurder? In een online sessie van een uur maak je kennis met Collegiale intervisie van de PO-Raad en begeleider Chris van Wijk in het bijzonder. 

 • do
  20
  jan

  Online lancering: tijd voor FORA 2.0!

  15:00 - 16:30
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders, Overig

  Details:

  De introductie van de FORA (Funderend Onderwijs Referentie Architectuur) in januari 2021 mogen we een groot succes noemen. Scholen in het primair en voortgezet onderwijs profiteren zichtbaar van inzicht en overzicht dankzij de FORA-modellen. De FORA-community groeit nog steeds en er is onverminderd hard gewerkt aan verbeteringen en uitbreidingen. Nu is het tijd voor de lancering van FORA 2.0. In een feestelijke online sessie presenteren we alle nieuwe mogelijkheden van de FORA. 

 • ma
  24
  jan

  Webinar Coalitieakkoord

  13:00 - 14:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Details:

  Wat staat er over het primair onderwijs in het coalitieakkoord van het kabinet-Rutte IV? Wat staat er juist níet in? En wat is onze inzet voor de uitwerking van het akkoord? We gaan hierover graag met onze leden in gesprek tijdens het webinar Coalitieakkoord, op maandag 24 januari van 13 tot 14 uur. 

 • vr
  28
  jan

  Landelijke conferentie ‘Passender en inclusiever!’

  10:00 - 15:30
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

  Details:

  Als we passend onderwijs willen doorontwikkelen naar inclusiever onderwijs, is de integratie van regulier en speciaal onderwijs daarvoor een belangrijke stimulans. Tijdens deze conferentie komen goede voorbeelden, kansen, beperkingen en de rol van toezicht aan bod: voor elk wat wils om inspiratie op te doen en ervaring uit te wisselen over verdergaande samenwerking of integratie van regulier en speciaal onderwijs.