Algemene Ledenvergadering / PO-Raadcongres Bevlogen Besturen

2012

  • do
    07
    jun

    Algemene Ledenvergadering / PO-Raadcongres Bevlogen Besturen

    00:00 - vr 08 jun, 00:00

Op 7 en 8 juni vindt het eerst PO-Raadcongres plaats. Donderdag 7 juni zal van start gaan met de Algemene ledenvergadering van de PO-Raad en aansluitend kunnen de leden deelnemen aan het congres. 

De PO-Raad presenteert met trots het programma van zijn eerste congres. Sprekers vanuit het bedrijfsleven, de wetenschap en het maatschappelijk middenveld staan garant voor een interessante tweedaagse, waar iedere schoolbestuurder zijn of haar winst uit zal kunnen halen.

Direct na de ALV, om 17.30 uur, start het avondprogramma: eerst een korte inleiding, gevolgd door een diner-pensant. Na het eten de 'PO-Raad college tour' en na dit 'officiële' deel de nazit; hét moment om in een ontspannen setting verder van gedachten te wisselen met uw collega's uit andere organisaties. In het congrescentrum is gelegenheid tot overnachten. 

De volgende dag volgt een dagprogramma waarbinnen u verschillende plenaire sessies en hoorcolleges kunt volgen. Om te beginnen een centrale inleiding om 10.00 uur, waarna u kunt kiezen tussen twee plenaire inleidingen. Na de lunch heeft u de keuze uit 4 hoorcolleges, om tenslotte weer centraal af te sluiten.

Trefwoorden: