Agenda 9 april 2019

 • di
  09
  apr

  Regiobijeenkomsten voorjaar 2019

  09:30 - 13:00
  Heemskerk
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Details:

  Let op! De regiobijeenkomsten zijn uitsluitend bestemd voor bestuurders die lid zijn van de PO-Raad.


  Tussen 26 maart en 16 april organiseert de PO-Raad weer acht regiobijeenkomsten. Een uitstekende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over strategisch bestuurlijke thema’s in het primair onderwijs. Dit zijn veelal landelijke onderwerpen maar wij bieden vanzelfsprekend ook ruimte aan onderwerpen die in de regio spelen. Ook zijn de regiobijeenkomsten nauw verbonden aan de Algemene Ledenvergaderingen van de PO-Raad. Zo kan er een vervolg gegeven worden aan reeds gemaakte afspraken of worden er juist onderwerpen geagendeerd ter voorbereiding op de komende ALV. Hiermee hebben de regiobijeenkomsten een belangrijke positie binnen onze vereniging.  

  Op de komende bijeenkomsten gaan wij graag met u in gesprek over het bestuurlijk handelen gericht op onderwijskwaliteit en kwaliteitszorg en de afspraken die gemaakt zijn op de ALV van november 2018.  

  Locatie:

  Stichting Tabijn
  De Trompet 1960
  Heemskerk
 • di
  09
  apr

  Studiedagen LOWAN PO: nieuwkomers in het onderwijs

  09:30 - 15:30
  Ede
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Leraren, Schoolleiders, Overig

  Details:

  Op dinsdag 9 april en woensdag 10 april zijn weer de jaarlijkse studiedagen van LOWAN-PO in de Reehorst in Ede. De inschrijving is geopend!

  Het aanbod op beide dagen is identiek. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid een leerroute te volgen. Vorig jaar gaven sommige deelnemers aan dat ze graag meer de diepte in wilden, in plaats van losse workshops. Dit jaar zijn er daarom zestien verschillende sessies te volgen binnen vier leerroutes + een directiedeel. In iedere leerroute zijn vier sessies en deze hebben allemaal een andere focus, maar vormen samen een geheel. 

  Locatie:

  De Reehorst
  Ede