Agenda 11 april 2019

 • do
  11
  apr

  Regiobijeenkomsten voorjaar 2019

  09:30 - 13:00
  Assen
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Details:

  Let op! De regiobijeenkomsten zijn uitsluitend bestemd voor bestuurders die lid zijn van de PO-Raad.


  Tussen 26 maart en 16 april organiseert de PO-Raad weer acht regiobijeenkomsten. Een uitstekende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over strategisch bestuurlijke thema’s in het primair onderwijs. Dit zijn veelal landelijke onderwerpen maar wij bieden vanzelfsprekend ook ruimte aan onderwerpen die in de regio spelen. Ook zijn de regiobijeenkomsten nauw verbonden aan de Algemene Ledenvergaderingen van de PO-Raad. Zo kan er een vervolg gegeven worden aan reeds gemaakte afspraken of worden er juist onderwerpen geagendeerd ter voorbereiding op de komende ALV. Hiermee hebben de regiobijeenkomsten een belangrijke positie binnen onze vereniging.  

  Op de komende bijeenkomsten gaan wij graag met u in gesprek over het bestuurlijk handelen gericht op onderwijskwaliteit en kwaliteitszorg en de afspraken die gemaakt zijn op de ALV van november 2018.  

  Locatie:

  Van der Valk
  Balkenweg 1
  9405 CC Assen
 • do
  11
  apr

  Themabijeenkomst Vensters schoolgids

  09:30 - 12:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Details:

  Wilt u graag een duwtje in de rug om aan de slag te gaan met Vensters? We ondersteunen u graag met een aantal themabijeenkomsten. Zo komt u eindelijk toe aan het actualiseren van uw schoolpagina op scholenopdekaart.nl. Tijdens de themabijeenkomst Vensters schoolgids werkt u in Vensters, onder begeleiding van het Vensters-team én een expert. Zo krijgt u direct antwoord op uw vragen en maakt u concrete stappen. Ook wordt uw kennis opgefrist.

  Locatie:

  PO-Raad
  Aidadreef 4
  Utrecht
 • do
  11
  apr

  Bijeenkomsten denktank beroepskwaliteit: wat maakt een leraar een goede leraar!?

  14:30 - 17:00
  Assen
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

  Details:

  Wat maakt een leraar een goede leraar? Wat hebben leraren nodig om hun werk beter te kunnen doen? En wat is er vanuit de lerarenopleidingen nodig om ons onderwijs van goed naar beter te brengen?

  Locatie:

  van der Valk
  Balkenweg 1
  Assen