Agenda 16 april 2019

 • di
  16
  apr

  Regiobijeenkomsten voorjaar 2019

  09:30 - 13:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Details:

  Let op! De regiobijeenkomsten zijn uitsluitend bestemd voor bestuurders die lid zijn van de PO-Raad.


  Tussen 26 maart en 16 april organiseert de PO-Raad weer acht regiobijeenkomsten. Een uitstekende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan over strategisch bestuurlijke thema’s in het primair onderwijs. Dit zijn veelal landelijke onderwerpen maar wij bieden vanzelfsprekend ook ruimte aan onderwerpen die in de regio spelen. Ook zijn de regiobijeenkomsten nauw verbonden aan de Algemene Ledenvergaderingen van de PO-Raad. Zo kan er een vervolg gegeven worden aan reeds gemaakte afspraken of worden er juist onderwerpen geagendeerd ter voorbereiding op de komende ALV. Hiermee hebben de regiobijeenkomsten een belangrijke positie binnen onze vereniging.  

  Op de komende bijeenkomsten gaan wij graag met u in gesprek over het bestuurlijk handelen gericht op onderwijskwaliteit en kwaliteitszorg en de afspraken die gemaakt zijn op de ALV van november 2018.  

  Locatie:

  The Colour Kitchen
  Prinses Christinalaan 1
  3554 JL Utrecht
 • di
  16
  apr

  Kennisdag Ruimte-OK 'Grip op Kwaliteit'

  12:30 - 17:30
  Vleuten
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Details:

  Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting. Hoe doe je dat, met wie doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste ervaringen? De kennisdag staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. Deze middag wordt georganiseerd door kenniscentrum Ruimte-OK samen met gemeente Utrecht. 

  Locatie:

  VOLT!
  Oesterzwam 1
  3451 HB Vleuten