Bestuurlijk overleg vluchtelingenkinderen

De PO-Raad heeft onlangs in samenwerking met het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) een bestuurlijk overleg georganiseerd over de toestroom van nieuwkomers in het primair onderwijs. Op dit moment worden verschillende oplossingsrichtingen uitgewerkt in overleg met het ministerie van OCW en in samenspraak met verschillende andere partijen.

Op 13 november organiseert de PO-Raad van 13 tot 15 uur een bestuurlijk netwerk voor schoolbestuurders onder leiding van Rinda den Besten. Het doel van deze bijeenkomst is om samen met een aantal leden van de PO-Raad te bespreken of de oplossingen die worden uitgewerkt nuttig zijn en om te bezien welke stappen de PO-Raad verder kan zetten om schoolbesturen in staat te stellen dit onderwijs optimaal vorm te geven.

Aanmelden

Leden van de PO-Raad zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Er is ruimte voor maximaal 25 deelnemers dus meld u snel aan! Dat kan door dit formulier in te vullen. Bij opgave gaan wij uit van uw aanwezigheid.
Op het aanmeldingsformulier kunt u alvast aangeven welke vragen u heeft zodat wij daarmee rekening kunnen houden in het overleg. 

Meer informatie

Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Mark Ruitenbeek. Voor organisatorische vragen kunt u terecht bij Rosita Floor.

2015

 • vr
  13
  nov

  Bestuurlijk overleg vluchtelingenkinderen

  00:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Domstad
  Koningsbergerstraat 9
  Utrecht

Trefwoorden: