Bijeenkomst nieuwe leden PO-Raad

2016

 • vr
  22
  jan

  Bijeenkomst nieuwe leden PO-Raad

  10:30 - 13:00
  UTRECHT
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

  Locatie:

  PO-Raad
  Aidadeef 4
  3561GE UTRECHT

De afgelopen periode hebben veel schoolbesturen zich aangemeld als lid van de PO-Raad. Daarmee wordt de slagkracht van de vereniging sterker. Om deze schoolbesturen nader kennis te laten maken met de PO-Raad, is er een bijeenkomst voor nieuwe leden op vrijdag 22 januari 2016. Maar ook schoolbesturen die al langer lid zijn, mogen naar de bijeenkomst komen om de PO-Raad beter te leren kennen. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst via h.vangerven@poraad.nl.

De bijeenkomst op 22 januari vindt plaats op ons kantoor in Utrecht van 10.30 tot 13.00 uur. U krijgt informatie over de vereniging, we praten over actuele ontwikkelingen en u kunt uw vragen en opmerkingen aan de PO-Raad kwijt. We sluiten af met een informele lunch, waarbij u kennis kunt maken met collega's en met medewerkers van de PO-Raad.

Om een goed beeld te hebben van hoeveel mensen we kunnen verwachten, hoor ik graag tijdig met hoeveel mensen u wilt komen. Wilt u daarbij de namen en functies van de verschillende mensen doorgeven en een e-mailadres en telefoonnummer van een contactpersoon.

U ontvangt vooraf nog nadere informatie, maar als u nu al vragen of opmerkingen hebt, hoor ik dat graag. U kunt ook laten weten als u specifieke wensen hebt voor de bijeenkomst, zodat we daar in de verdere invulling van het programma rekening mee kunnen houden.