Bijeenkomst onderhoud en energiebesparing voor schoolgebouwen

2014

 • di
  25
  mrt

  Bijeenkomst onderhoud en energiebesparing voor schoolgebouwen

  09:30 - 12:45
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

Op dinsdag 25 maart organiseert Bouwstenen voor Sociaal een gratis bijeenkomst rond duurzaam onderhoud en energiebesparing. Deze bijeenkomst kan relevant zijn voor scholen die hun energiekosten willen verlagen. Het is extra actueel in verband met de overheveling van het budget voor het buitenonderhoud per 1 januari 2015. Scholen kunnen dan via hun eigen onderhoudsplan zelf meer invloed uitoefenen op hun energierekening. Plannen hiervoor kunnen nu al worden gemaakt.

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op het inpassen van energiebesparingsmaatregelen in het onderhoudsprogramma. Zo heeft de gemeente Zeist de Leidraad voor duurzaam meerjaren onderhoudsprogramma’s van AgentschapNL aangepast aan de eigen situatie. Zij zal haar ervaring hiermee delen.

Ook wordt besproken wat er in het onderwijs en de andere vertegenwoordigde sectoren speelt rondom het onderwerp verduurzamen. Aan de orde komen ook de thema's waarmee de groep in 2014 aan de slag gaat, hoe dat wordt organiseren en hoe informatie wordt geborgd.

Bouwstenen is een sectorverbindend platform voor maatschappelijk vastgoed, ondersteund door de PO-Raad.

Programma

09.30 uur

Ontvangst en bijpraten

09.45 uur

‘DMOP aangepast aan eigen situatie’ door Hans de Groot en Lester Agten van Zeist

11.00 uur

Korte pauze

11.15 uur

Thema’s voor 2014

12.15 uur

Lunch

Komt u ook?

Heeft u interesse om deze bijeenkomst kosteloos bij te wonen, dan vindt u hier aanvullende informatie. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Trefwoorden: