Cao-bijeenkomst voor SO besturen

2019

 • vr
  08
  feb

  Cao-bijeenkomst voor SO besturen

  14:00 - 16:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Locatie:

  Hotel Mitland
  Arienslaan 1
  Utrecht

De PO-Raad en vakbonden zijn begonnen aan de cao-onderhandelingen voor de CAO PO 2019 en verder. Bent u een schoolbestuur met scholen in het speciaal onderwijs en wilt u meepraten en denken met de cao-onderhandelaars? Dan nodigen we u graag uit voor de bijeenkomst op 8 februari.

Functiebeschrijvingen voor onderwijsondersteunend personeel

Eén van de belangrijke onderwerpen van deze cao-onderhandelingen zijn de functiebeschrijvingen van onderwijsondersteunend personeel. In het onderhandelaarsakkoord van de CAO PO 2018 hebben de PO-Raad en vakbonden afgesproken of actualisatie van deze functiebeschrijvingen nodig is. Omdat een relatief groot deel van het onderwijsondersteunend personeel in het speciaal onderwijs werkt, vinden we het van groot belang om juist met u over dit onderwerp met u van gedachten te wisselen.

We horen graag uw mening over de rol en functie van onderwijsondersteuners in het speciaal onderwijs. Uiteraard komen naast de inhoudelijke kanten ook de financiële aspecten aan de orde. Ook is er ruimte om vragen te stellen over de cao-onderhandelingen.

Aanmelden?

Meepraten en meedenken? U kunt zich hier aanmelden voor de bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 8 februari om 14:00-16:00 uur bij Hotel Mitland in Utrecht.