Chatsessie voor leden over een nieuwe cao PO

2014

 • do
  03
  jul

  Chatsessie voor leden over een nieuwe cao PO

  13:00 - 15:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

Leden van de PO-Raad met vragen over het onderhandelaarsakkoord voor een nieuwe cao PO kunnen die donderdag 3 juli tussen 13:00 en 15:00 uur digitaal stellen via cao@poraad.nl. Deze vragen worden, voor zover mogelijk, direct op camera beantwoord tijdens een zogenoemd webinar.

Het webinar is in principe alleen bedoeld voor leden. De chatsessie is te volgen via deze link.

Het onderhandelaarsakkoord

De PO-Raad bereikte op 2 juli een onderhandelaarsakkoord  met de onderwijsvakbonden over een cao voor het primair onderwijs. Met deze cao is een belangrijke stap gezet op weg naar modernisering van de arbeidsvoorwaarden. De nieuwe CAO PO 2014-2015 loopt van 1 juli 2014 tot en met 30 juni 2015. Op 1 september 2014 stijgen de salarissen met 1,2%.

Positief advies

Het bestuur van de PO-Raad legt dit onderhandelaarsakkoord met positief advies voor aan de leden, nadat de arbeidsvoorwaardencommissie van de PO-Raad positief adviseerde. Leden van de PO-Raad kunnen in september hun stem uitbrengen over het onderhandelaarsakkoord.

Regiobijeenkomsten

De PO-Raad organiseert ook enkele regionale bijeenkomsten om leden te informeren over het akkoord: op 9 juli in de regio ‘Zuid’, op 14 juli in ‘Midden’ en eind augustus in de regio ‘Noord’. U kunt zich via onze website aanmelden.

Trefwoorden: