Conferentie ’10-14 onderwijs’

2017

 • vr
  07
  apr

  Conferentie ’10-14 onderwijs’

  09:30 - 16:30
  Zwijndrecht
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Walburg College
  Norderstedtplein 6
  3332 GK Zwijndrecht

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door KPC Groep in samenwerking met de PO-Raad en is bestemd voor bestuurders, stafmedewerkers, leidinggevenden, projectleiders, docenten en ouders.

Voor lang niet alle leerlingen verloopt de overgang naar de middelbare school soepel. De stap naar de middelbare school is soms te groot. Op vrijdag 7 april staat daarom het belang van een goede samenwerking tussen po en vo centraal op de conferentie ’10-14 onderwijs’. Heeft u zich al ingeschreven? Wees er snel bij, want vol = vol. Aanmelden kan tot en met 24 maart via de website van de KPC Groep.

Ook vindt u via deze link uitgebreide inhoudelijke informatie. In de middag vinden – verdeeld over twee rondes – presentaties, workshops en een forumdiscussie plaats. Op het inschrijfformulier kunt u per ronde uw eerste voorkeur aangeven en een alternatief.  

10-14 onderwijs is een thema dat alle ‘lagen’ en belanghebbenden van uw organisatie raakt. Zo wordt deze conferentie niet alleen een dag vol inspiratie maar ook een dag van dialoog en verbinding en kan na de conferentie het gesprek verder gaan in uw organisatie.

Keynote-spreker: Jelle Jolles

Keynote-spreker prof. dr. Jelle Jolles, universiteitshoogleraar Neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij geeft leiding aan het Centrum Brein & Leren. Zijn focus ligt onder meer op onderwijsinnovatie en leren vanuit neuropsychologisch perspectief. Onlangs verscheen van zijn hand de publicatie ‘Het Tienerbrein’.