Conferentie ‘Transformeren doe je samen’over passend onderwijs en jeugdhulp

2014

 • ma
  16
  jun

  Conferentie ‘Transformeren doe je samen’over passend onderwijs en jeugdhulp

  08:00 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

'Transformeren doe je samen', dat is het motto van het congres dat het Nederlands Jeugdinstituut organiseert samen met diverse andere organisaties, waaronder de PO-Raad. Op maandag 16 juni staat de vraag centraal hoe de betrokken partijen samen de beoogde transformaties van maatschappelijke ondersteuning, passend onderwijs en jeugdhulp zó kunnen vormgeven dat de burger effectievere zorg krijgt en dat het onderwijs en de zorg beter samenwerken voor de maximale ontwikkeling van de leerlingen.

Programma

In het middagprogramma is een workshop gepland over de samenwerking tussen onderwijs en zorg. Waar kunnen zij elkaar vinden en elkaar versterken, wat kunnen ze van elkaar leren. Deze workshop wordt verzorgt door Rinda den Besten (voorzitter PO-Raad), Esther van Deursen (programmadirecteur Samenwerkend Toezicht Jeugd) en Fawzia Nasrullah (voorzitter raad van bestuur van jeugdzorgorganisatie Youké). Het programma bevat daarnaast nog meer interessante en inspirerende voorbeelden uit de praktijk. Centraal thema is de verbinding, want de transformatie draait om meer samenhang en samenwerking.

De PO-Raad is samen met de VO-raad een van de partners achter het congres. De PO-Raad nodigt haar leden daarom van harte uit deel te nemen aan dit congres. Hiervoor hebben we een paar gratis toegangsbiljetten beschikbaar. De eerste 13 leden van de PO-Raad die een bericht sturen naar Simone van der Reep kunnen daarvan gebruikmaken. Als u tot de gelukkigen behoort, ontvangt u een code waarmee u zich kunt inschrijven.

Locatie en tijd

Het congres vindt plaats in De Reehorst te Ede.
Start: circa 9.30 uur
Einde: circa 16.30/17.00 uur
Kosten: € 255

Klik op de link hieronder voor meer informatie