Congres ‘De Staat van het Onderwijs’

2018

 • wo
  11
  apr

  Congres ‘De Staat van het Onderwijs’

  10:00 - 16:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  De Fabrique
  Westkanaaldijk 7
  3542 DA Utrecht

Bent u onderwijsprofessional of op een andere manier direct bij het onderwijs betrokken? En wilt u een actieve rol vervullen in het verbeteren van de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs? Dan nodigt de Inspectie van het Onderwijs u uit naar het congres ‘De Staat van het Onderwijs’ te komen op woensdag 11 april 2018.

Op het congres wordt stilgestaan bij de ontwikkelingen die de inspectie het afgelopen schooljaar heeft gesignaleerd. Wat heeft leraren, leerlingen én schoolleiders in 2016/2017 beziggehouden? 

Op het congres ontvangen de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het boek ‘De Staat van het Onderwijs 2016-2017’ uit handen van inspecteur-generaal Monique Vogelzang. Daarnaast gaan leerlingen, studenten, leraren, schoolleiders, bestuurders, andere onderwijsprofessionals, beleidsmakers en inspecteurs met elkaar in gesprek over de belangrijkste onderwerpen uit de ‘Staat van het Onderwijs’. Ook u kunt uw bijdrage leveren door hieraan mee te doen en zo samen te zoeken naar oplossingen voor uitdagende kwesties in het onderwijsveld.

Locatie

Het congres ‘De Staat van het Onderwijs' vindt plaats in De Fabrique in Utrecht. Informatie over het volledige programma volgt later.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van de inspectie. Aanmelden kan tot 2 april of eerder als het maximaal aantal deelnemers is bereikt.