Congres Gezonde School

2018

 • di
  30
  okt

  Congres Gezonde School

  08:45 - 17:30
  Doorn
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  Landgoed Zonheuvel
  Amersfoortseweg 98
  3941EP Doorn

Werken aan een gezonde leefstijl op school is en blijft een populair onderwerp. Elke school zet zich hiervoor in, maar hoe maak je de juiste keuzes? Hoe krijg je een gezonde leefstijl in het DNA van de school? Laat je inspireren tijdens de eerste editie van het Congres Gezonde School!

Bijna 1.300 scholen mogen zich inmiddels Gezonde School noemen. Wat betekent dit in de praktijk? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe betrek je ouders, leerlingen en studenten? De keuze is reuze; het aanbod van leuke activiteiten groeit met de dag. Wat zet nu echt zoden aan de dijk? Het motto van het eerste congres Gezonde School is dan ook: ‘Laat je inspireren’. We bieden een gevarieerd programma met prikkelende lezingen, interactieve discussies en workshops, inspirerende praktijkvoorbeelden, ontmoetingen en gesprekken. 

Voor wie?

Het congres Gezonde School is interessant voor iedereen die in, op of rond de school werkt aan een gezonde leefstijl voor leerlingen en studenten (po, vo en mbo). Zowel Gezonde Scholen als scholen die (nog) geen Gezonde School zijn, kunnen zich laten inspireren.

Meer informatie en inschrijven

Ga voor meer informatie over het programma, de locatie en aanmelden naar www.gezondeschool.nl/congres

De PO-Raad wil scholen ondersteunen bij het bevorderen van een gezonde leefstijl. De PO-Raad, VO-raad en MBO Raad trekken daarom samen op in het programma Gezonde school.