Congres GEZONDRONDOM/ Binnenmilieu scholen

2013

  • wo
    15
    mei

    Congres GEZONDRONDOM/ Binnenmilieu scholen

    00:00

Om gezond te blijven, hebben we allemaal ook een gezonde leefomgeving nodig. Dit betekent niet alleen rust en groen in de buurt en veilige fietspaden, maar ook frisse lucht buiten, in huis én in de klas! Een gezonde leefomgeving is het thema van de Werkconferentie GEZONDRONDOM die op woensdag 15 mei 2013 plaatsvindt in Den Haag. Dit congres wordt onder meer georganiseerd door het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Deelname aan de conferentie is gratis.

Op het congres wordt uitgebreid aandacht besteed aan het binnenmilieu op scholen. ’s Ochtends is vooral bedoeld voor professionals (provincies, scholen, gemeenten, GGD’en). In deze ochtendworkshop horen zij aan de hand van inspirerende voorbeelden hoe professionals samen werken met als doel: frisse basisscholen.

De doelgroep voor het middagprogramma zijn de scholen zelf: Scholen inspireren scholen. Er zijn workshops over het opstellen van een duurzaam meerjarenonderhoudsplan en het vignet Gezonde School. Ook is er een excursie naar een school met als thema ‘Asbest in mijn school, wat nu?’

De conferentie wordt gehouden in gebouw CentreCourt (Agentschap NL) dat zich op tien minuten lopen van station Den Haag Centraal bevindt. Schrijf u hier in als belangstellende en geef u op voor het thema binnenmilieu scholen. Zodra het programma definitief is, ontvangt u van de organisatie een bericht en kunt u zich definitief voor de verschillende onderdelen inschrijven. Er is plek voor maximaal 300 deelnemers.