"Congres Onderwijs en Jeugdhulp verbonden?!"

2015

 • ma
  01
  jun

  "Congres Onderwijs en Jeugdhulp verbonden?!"

  09:00 - 16:15
  Amersfoort
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  Rijtuigenloods Amersfoort
  Piet Mondriaanplein 61
  3812 GZ Amersfoort

Lukt het om voor jongeren met een soms zwaardere, soms lichtere ondersteuningsvraag oplossingen te ontwikkelen in samenwerking tussen onderwijs, speciaal onderwijs en jeugdzorg? In veel gevallen is het noodzakelijk onderwijs-zorgarrangementen te ontwerpen met een gecombineerde aanpak van onderwijs en jeugdhulp.

Om die gezamenlijke aanpak draait het op het landelijke congres op maandag 1 juni 2015 ‘Onderwijs en Jeugdhulp verbonden!?’  In Amersfoort worden ruim 60 opmerkelijke voorbeelden, inspirerende initiatieven en vindingrijke oplossingen samengebracht. Voorbeelden van samenwerking op de werkvloer, op school of in de jeugdhulp, in opleidingen of in beleid en bestuur bij gemeenten, schoolbesturen en jeugdhulporganisaties. Ook Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad, spreekt op het congres.

Daarnaast worden presentaties gegeven door Marc Dullaert (kinderombudsman), Marijke Vos (MOgroep), Flip Dronkers (NIP), Annemarie Kaptein (EDventure), Petra van Haren (AVS), Carry Roozemond (Ingrado) en Dolf van Veen (NCOJ). 

Praktische informatie en aanmelden

Het congres vindt plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort en is gelegen op circa 5 minuten loopafstand van het station.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door het Landelijk Platform Onderwijs en Jeugdzorg, de Alliantie Onderwijs en Jeugdzorg en uitgeverij Instondo. Samen vertegenwoordigen zij 31 aangesloten landelijke branche- en professionele koepelorganisaties.

U kunt zich nu al aanmelden via de website: www.ojcongres.nl. Tot 1 april 2015 geldt een extra early-bird korting. U betaalt dan slechts €165 (€199,65 incl. BTW) voor de deelname aan het congres. Daarna kost het congres €215. 

Voor meer informatie kijk op www.ojcongres.nl,  mail naar g.beenhakker@instondo.nl of bel naar 078-6455085.

Trefwoorden: