Continuïteit van kwalitatief goed onderwijs (webinar)

2020

 • wo
  11
  nov

  Continuïteit van kwalitatief goed onderwijs (webinar)

  10:00 - 12:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

Hoe zorg je als schoolbestuur voor continuïteit van goede onderwijskwaliteit met uitval van leraren en leerlingen die thuis zitten? Kan er tot een structuur gekomen worden om het hybride onderwijs éénduidiger, sneller en slimmer in te richten? 

De PO-Raad wil dit gesprek in de sector blijven stimuleren en faciliteren. Dit doen wij in een reeks webinars over het thema ‘Continuïteit kwaliteit van hybride onderwijs’. Tijdens deze webinars laten we steeds een expert en schoolbestuurder aan het woord. Om te inspireren, informeren en inzicht te bieden in de zoektocht die elk schoolbestuur op dit thema doormaakt. In het tweede deel van de webinars staat onderlinge uitwisseling centraal. De PO-Raad roept deelnemers dan ook vooral op om actief deel te nemen en hun ervaringen, vraagstukken en dilemma's te delen. Zo kunnen scholen en schoolbesturen van elkaar leren. 

Op het webinar van 11 november a.s. gaan we dieper in op:

 • Wat voor verschillen zijn er ten aanzien van digitaal gebruik waarneembeer binnen jouw schoolbestuur? (visie, vaardigheid, toepassingen, ict-infrastructuur)
 • Wat zijn manieren om hier, met focus op behoud van onderwijskwaliteit, op te sturen? (hrm, ondersteuning hardware/middelen, professionalisering, anders organiseren)

Programma 

10.00 – 10.10 Welkom door Rinda den Besten 
10.10 – 10.40 Monitor Hybride Onderwijs 
10.40 – 11.00    

Schoolbestuur deelt ervaringen over diversiteit
in digitale vaardigheid scholen en teams 

11.00 – 11.30  Uitwisseling breakout rooms
11.30 – 11.50  Terugkoppeling en vervolgstappen
11.50 – 12.00 Afsluiting  

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor deze digitale bijeenkomst.