Curriculum in ontwikkeling: scholen in gesprek met SLO

2017

 • wo
  25
  jan

  Curriculum in ontwikkeling: scholen in gesprek met SLO

  17:30 - 20:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  De Witte Vosch
  Oudegracht 46
  3511 AR Utrecht

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door SLO

Het curriculum in Nederland is in beweging en SLO, expert in curriculumontwikkeling, beweegt mee. Over de richting en de vorm van de veranderingen en over de rol die SLO daarin speelt, praten zij met diverse partijen in en rond het onderwijs. Graag spreekt SLO ook met leraren en schoolleiders. Hoe kunnen zij, samen met het onderwijsveld, nog rijker onderwijs maken? Hiervoor organiseert SLO in januari een tweetal landelijke schoolconsultaties.

Op deze bijeenkomst kunt u in gesprek met SLO over curriculumontwikkeling op school en hoe SLO daaraan bij kan dragen. Basis voor dit gesprek is het document Curriculum in beweging. De Concept-strategische agenda 2017-2020 die deelnemers aan deze bijeenkomsten in januari toegestuurd krijgen. De uitkomsten van deze schoolconsultaties neemt SLO mee in de definitieve versie van onze strategische agenda.

Wat levert uw bijdrage aan deze bijeenkomst uw school op?

 • U krijgt inzicht in de ambities van SLO voor de komende jaren en in wat SLO voor uw school kan betekenen.
 • U kunt uw ideeën over curriculumontwikkeling op school inbrengen en de koers van SLO mee helpen bepalen.
 • U legt contact met andere leraren en schoolleiders met dezelfde interesses en ontwikkelvragen, en met SLO medewerkers.


Programma

17.15 - 17.30 Inloop
17.30 - 18.00 Plenaire inleiding
18.00 - 19.00 Uitwisseling in werkgroepen
19.00 - 20.30 Diner en plenaire afsluiting

Voor een goede uitwisseling is het verzoek om per school twee leraren en een schoolleider naar de bijeenkomst te laten komen. Het aantal plaatsen is beperkt, meld u snel aan.