Dag van de Integriteit 2014

2014

 • di
  04
  nov

  Dag van de Integriteit 2014

  00:00
  Georganiseerd door: 
  Extern
Op 4 november organiseert BIOS de zesde editie van de ‘Dag van de Integriteit’, in het WTC in Rotterdam. Dit jaar staat de dag in het teken van het integriteitsnetwerk. Hoe kunt u samen met collega’s werken aan integriteit?  

Allerlei medewerkers houden zich in organisaties bezig met integriteit. En waarschijnlijk zijn dat er meer dan u denkt. Iedereen doet dit vanuit een eigen perspectief, maar allemaal met hetzelfde doel: integriteitsincidenten helpen voorkomen. Samen vormen deze medewerkers het integriteitsnetwerk van de organisatie. Door uw netwerk zichtbaar te maken, verbindingen te leggen en samen te werken kunt u integriteit versneld op een kwalitatief hoger niveau brengen. 

Programma


Hoe komt u op een slimme en effectieve manier op een hoger niveau? Met een uitgekiende mix van casuïstiek, sprekers, kennis en entertainment wil het Bureau Integriteitsbevordering Openbare Sector (BIOS) u dat dit jaar laten zien. U stemt mee, reageert op opvattingen, beeldfragmenten, interviews en stellingen, en u kunt meedoen aan de discussie. Na afloop ontvangt u het Jaarboek Integriteit 2014. Hierin staat het netwerk ook centraal. Experts en practitioners uit verschillende vakgebieden zoals HRM, inkoop, medezeggenschap en facilitaire dienst, leggen de verbinding met integriteit.

Aanmelden


De Dag van de Integriteit is voor medewerkers in het publieke domein. Vanwege de steeds groeiende belangstelling is er nu ruimte voor 400 deelnemers. U heeft dus alle kans om ook collega’s uit andere sectoren in het publieke domein te ontmoeten.
 U betaalt 150 euro voor een programma van 9.30 – 18.00 uur, inclusief lunch en borrel. 
Meer informatie over het programma en het aanmelden staat op de website van BIOS.

Trefwoorden: