Dé Onderwijsdagen

2016

 • wo
  09
  nov

  Dé Onderwijsdagen

  09:00 - 17:15
  Rotterdam
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  World Trade Center
  Rotterdam

Op woensdag 9 november 2016 staan Dé Onderwijsdagen in het teken van het primair en voortgezet onderwijs. Haal de nieuwste kennis op over leren met behulp van ICT en bekijk in de innovatieklas hoe technologische ontwikkelingen in de praktijk uitwerken. Hoe beter je weet wat je zoekt, hoe meer je uit het programma haalt. Kom dus vooral met een eigen agenda!

Het programma start met een schoolbestuurder, een uitgever en een onderzoeker. Deze geven elk hun eigen visie op onderwijs op maat.

Wat zien zij als belangrijke voorwaarden om ict te laten werken voor het onderwijs? Wat kunnen we leren van een uitgeverij als ThiemeMeulenhoff? Hoe sluit de Carmelschool aan bij technologische ontwikkelingen? Welke kennis uit de logistiek kan worden gebruikt voor gepersonaliseerd leren? En welke rol spelen publieke, private en wetenschappelijke partijen daarin? 

De dag wordt afgesloten met een lach. Stand-up-comedian Greg Shapiro geeft op onnavolgbare wijze zijn visie op Nederland (en de VS), onderwijs en ict.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Trefwoorden: