De week van Samen Opleiden 2021

2021

 • ma
  31
  mei

  De week van Samen Opleiden 2021

  09:00 - do 03 jun, 17:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

Deze kosteloze congresweek wordt georganiseerd door het Platform Samen Opleiden en Professionaliseren. Deelname is interessant voor Lerarenopleiders, coördinatoren, projectleiders, bestuurders, schoolleiders, teamleiders, schoolopleiders en werkplekbegeleiders.


Van maandag 31 mei t/m donderdag 3 juni 2021 is het de week van Samen Opleiden. Een week vol interessante lezingen, webinars en andere sessies. Zo gaat Nora Harrachi, mbo-docent, in op de kansen die zij ziet om diversiteit en de veranderende omgeving een plek te geven binnen Samen Opleiden. Speciaal voor de schoolleiders verzorgt Bart Schipmölder, directeur-bestuurder van NSO-CNA, een webinar over leiderschap en het sturen van samenwerken binnen Samen Opleiden. Miranda Timmermans en Chris Kroeze enthousiasmeren tijdens hun webinar driehoeken, bestaande uit student, schoolopleider, instituutsopleider, om aan de slag te gaan met het ontwerpen van een samenhangend curriculum.

Programma congresdag

Op woensdag 2 juni, de congresdag, is er een uitgebreid programma met mooie lezingen die je via de livestream vanuit Theater Gooiland kunt volgen. Edith Hooge, voorzitter van de Onderwijsraad en hoogleraar onderwijsbestuur, verzorgt de keynote. Mario Kieft (OU) deelt zijn expertise over organisatieverandering en -ontwikkeling en de dag wordt afgesloten met de mooie woorden van Sjef Drummen, onderwijskunstenaar en 40 jaar verbonden geweest aan het onderwijs.

Congresmail

Deeelnemers ontvangen in de Week van Samen Opleiden dagelijks een congresmail met interessant materiaal over Samen Opleiden in de vorm van filmpjes, podcast en praktijkvoorbeelden.

Aanmelden en meer informatie?

Download het digitaal programmaboek en meld je aan via het aanmeldformulier. Let op: de inschrijving sluit op woensdag 26 mei!