Diner pensant met Michael Fullan en Joanne Quinn

2019

 • do
  28
  nov

  Diner pensant met Michael Fullan en Joanne Quinn

  19:00 - 22:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Locatie:

  Muntgebouw
  Leidseweg 90
  3531 BG Utrecht

Op 28 november organiseert de PO-Raad een diner pensant met de gerenommeerde onderwijsexperts Michael Fullan en Joanne Quinn. Ben je lid van de PO-Raad? Dan ben je van harte welkom om met je schoolleiders en stafmedewerkers deel te nemen aan het diner en met Fullan en Quinn in gesprek te gaan. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Fullan, emeritus-hoogleraar van de Universiteit van Toronto (Canada), geniet wereldwijde bekendheid door zijn kennis op het gebied van onderwijsvernieuwing. In zijn omvangrijke carrière heeft hij hierover internationaal vele adviezen gegeven. Zo was hij medeverantwoordelijk voor een succesvolle onderwijsvernieuwing in de gehele provincie Ontario (Canada) waardoor leerlingen beter werden in rekenen en taal. In Groot-Brittannië was hij adviseur van Tony Blair en ook in Nederland geniet hij grote bekendheid.

Fullan is enorm sterk in het verbinden van theorie in praktijk. ‘Leadership on all levels’ is een duidelijk adagium van hem. Zijn sterke vermogen in zowel ‘denken’ als ‘doen’ uit zich in de vele publicaties die hij op zijn naam heeft staan

Fullan en Quinn schreven samen het succesvolle boek ‘Deep Learning’ dat gaat over de vraag hoe verdiepend leren kan leiden tot betekenisvolle verandering. Dit gedachtegoed heeft wereldwijd al geleid tot fundamentele veranderingen in de wijze waarop we onderwijs organiseren. Vanuit deze Deep-Learning-visie zullen zij ook deze avond verzorgen.

Over de bijeenkomst

De bijeenkomst bestaat uit een informeel diner, een inhoudelijke inleiding en een interactief deel. De avond wordt geleid door Job Christians (Onderwijs maak je Samen) De PO-Raad organiseert de bijeenkomst omdat die past bij de ambitie om een sector te zijn die regie pakt over haar eigen kwaliteit.

Voor deelname aan het diner pensant vragen we een eigen bijdrage van 50 euro. Bij no-show zonder afzegging worden deze kosten ook in rekening gebracht.

De bijeenkomst vindt plaats in Utrecht in het Muntgebouw. De ontvangst is vanaf 19.00 uur. De avond duurt tot 22.00 uur.

Aanmelden

Aanmelden is gewenst en kan via dit aanmeldformulier. Let op, je dient ingelogd te zijn op mijn.poraad.nl om je te kunnen aanmelden. Heb je nog vragen over de bijeenkomst of je aanmelding? Stuur dan een e-mail aan Karen Titulaer.