Evidence-informed werken aan duurzame onderwijskwaliteit, webinar n.a.v. de Staat van het Onderwijs

2021

 • wo
  21
  apr

  Evidence-informed werken aan duurzame onderwijskwaliteit, webinar n.a.v. de Staat van het Onderwijs

  10:00 - 11:15
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Leraren, Schoolleiders, Overig

Hoe werk je evidence-informed aan onderwijskwaliteit? Op 21 april organiseert de PO-Raad een webinar naar aanleiding van de resultaten van de Staat van het Onderwijs. Prof. Inge de Wolf  gaat in gesprek over kansrijke aanpakken om evidence-informed te werken aan het verbeteren van basisvaardigheden.

De Wolf (verbonden aan de Universiteit Maastricht, oprichter Education Lab, strategisch inspecteur en lid van ons Impactteam Onderwijskwaliteit na Corona) praat ons bij over uitkomsten van recent onderzoek naar de effecten van het Corona-jaar op de leergroei van leerlingen en wat kansrijke aanpakken zijn om onderwijsresultaten duurzaam te versterken. Daarnaast vertelt collega-bestuurder Edith van Montfort over haar ervaring met het evidence-informed werken aan onderwijskwaliteit en hoe je dat kunt organiseren in je schoolorganisatie. 

Wat je kunt verwachten:  
Je wordt bijgepraat over recent onderzoek naar onderwijsresultaten, in relatie tot de Staat van het Onderwijs, en kansrijke interventies. Er is in dit webinar ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. Je deelt ervaringen met evidence-informed werken aan onderwijskwaliteit met collega’s en krijgt inspiratie om hier verder mee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Meld je hier aan voor dit webinar