Hét congres: Over onderwijs aan leerlingen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben

2014

 • vr
  28
  nov

  Hét congres: Over onderwijs aan leerlingen die extra zorg en ondersteuning nodig hebben

  08:45 - 18:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

LECSO nodigt u van harte uit om deel te nemen aan Hét Congres 2014, het jaarlijks congres over onderwijs aan leerlingen die extra begeleiding of ondersteuning nodig hebben. Ook deze 12e editie is Hét Congres hét ontmoetingscentrum voor iedereen die betrokken is bij leerlingen met een speciale onderwijsvraag. Een plek om kennis te maken met elkaar, uw expertise te delen en vergroten en geïnspireerd te raken.

Bent u werkzaam binnen het (voortgezet) (speciaal) onderwijs? Heeft uw kind speciale onderwijsbehoeften? Werkt u met leerlingen met een speciale ondersteuningsvraag of krijgt u als leraar, directielid, bestuurder, gemeente, zorgverlener te maken met Passend Onderwijs? Wilt u collega’s ontmoeten en kennis delen en opdoen? Dan is Hét Congres een niet te missen evenement.

U kunt een keuze maken uit ruim veertig boeiende presentaties, workshops en netwerkbijeenkomsten waarin de laatste ervaringen, ontwikkelingen en wetenswaardigheden uit de dagelijkse (speciaal) onderwijspraktijk met u gedeeld worden. Het inhoudelijke programma bestaat uit presentaties binnen de thema’s arbeidstoeleiding, gedrag & autisme, ICT, professionalisering en speciale doelgroepen.

Kosten

De kosten voor deelname bedraagt € 175,- per persoon. De lunch en het congresboekje zijn bij de prijs inbegrepen. Voor betaling ontvangt u een factuur. Vroegboekkorting Indien u zich voor 17 oktober aanmeldt, betaalt u slechts €155,-. Indien u zich tussen 17 en 31 oktober aanmeldt, betaalt u €165,-.

Aanmelden

Meld u snel aan! U kunt zich aanmelden door het digitale inschrijfformulier in te vullen. 

Bestanden bij dit evenement: 

Trefwoorden: