IKC-dag op locatie: Kindcentrum De Groenling in Panningen

2020

 • vr
  07
  feb

  IKC-dag op locatie: Kindcentrum De Groenling in Panningen

  09:30 - 13:00
  Panningen
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Locatie:

  Kindcentrum De Groenling
  Steenbakkersstraat 76
  Panningen

In een serie van vier inspirerende en informatieve bijeenkomsten krijgen schoolbestuurders, beleidsmakers en andere geïnteresseerden uit het onderwijs, de kinderopvang, zorg en/of gemeente de kans om te leren van de praktijk. Tijdens deze editie opent Kindcentrum De Groenling in Panningen haar deuren voor ons.

Over de IKC-dagen op locatie

De IKC-dagen zijn voor bestuurders, beleidsmakers en andere geïnteresseerden die meer willen weten over thema’s zoals doorgaande leerlijn, bestuurlijke modellen voor IKC’s, passend onderwijs en samenwerking met jeugdhulp. Deelnemers gaan met IKC-bestuurders in gesprek over visievorming, de beste strategie en (be)sturing voor ‘hun’ IKC en over noodzakelijke processtappen tijdens het transformatieproces van school en kinderopvang naar integraal kindcentrum.

Daarnaast is er voldoende ruimte om vragen te stellen over het voorkomen van valkuilen op de werkvloer, het aanjagen van successen en om ervaringen uit te wisselen met locatiemanagers.

De bijeenkomsten zijn praktisch, thematisch opgezet met relevante IKC-thema’s en worden gehouden op wisselende IKC-locaties. De lunch is inbegrepen en op elke locatie is een rondleiding onderdeel van het programma.

Praktische informatie en aanmelden

Je kunt je aanmelden via een e-mail naar ditis@etuconsult.nl (Job van Velsen) met je naam, functie, organisatie, e-mailadres en telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving.

Aan deze bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. Neem gerust een partner uit de gemeente, de jeugdzorg, de kinderopvang of peuterspeelzaal mee, maar vermeld dit s.v.p. wel bij de aanmelding.

Een week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je het definitieve programma.