Inzetgesprek nieuwe cao

2018

 • vr
  05
  okt

  Inzetgesprek nieuwe cao

  10:00 - 13:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Locatie:

  Aristo Utrecht
  Brennerbaan 150
  3524 BN Utrecht

Praat mee over de inzet voor de volgende cao

Schoolbestuurders van alle schoolbesturen die zijn aangesloten bij de PO-Raad kunnen meepraten over de inzet bij de onderhandelingen voor de volgende cao voor het primair onderwijs. Op vrijdag 5 oktober organiseert de PO-Raad een gesprek daarover. U kunt zich hier aanmelden (u moet daarvoor inloggen op mijn.poraad.nl).

Op 6 juni heeft de PO-Raad een onderhandelaarsakkoord gesloten voor de huidige cao voor het primair onderwijs. Deze cao loopt tot 1 maart 2019. We hebben daarom met de vakbonden afgesproken om in november te gaan praten over een cao-akkoord vanaf maart 2019. De onderhandelingen beginnen met de inzet van beide partijen voor een nieuw akkoord. De PO-Raad wil de aangesloten schoolbesturen weer betrekken bij het formuleren van die inzet. We kijken daarbij bijvoorbeeld of de schoolbesturen vinden dat we goed op weg zijn met de modernisering van de cao en of we op deze weg verder moeten gaan?

De bijeenkomst op 5 oktober is van 10.00 – 13.00 uur (inclusief lunch), bij Aristo Utrecht, Brennerbaan 150, Utrecht. De deelnemers aan de bijeenkomst krijgen nog nadere informatie over de bijeenkomst.

Trefwoorden: