IPON, vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT

2016

 • wo
  03
  feb

  IPON, vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT

  10:00 - do 04 feb, 16:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  Jaarbeurs Utrecht
  Jaarbeursplein 6
  3521 AL Utrecht

Op 3 en 4 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT plaats: IPON. De PO-Raad en Kennisnet zijn erbij, u ook?

Leerlingen meer op maat lesgeven. Leraren ondersteunen zodat zij meer tijd overhouden voor die leerling. ICT op de juiste manier inzetten in het onderwijs, levert enkel winnaars op.
De PO-Raad en Kennisnet slaan daarom de handen ineen om scholen te helpen dit mogelijk te maken. In twee sessies laten we zien wat we ook voor ú kunnen betekenen.
Wilt u in uw school meters maken met ICT maar loopt u tegen belemmeringen aan? Dien dan een ‘versnellingsvraag’ in. Erwin Bomas vertelt u er alles over in zijn sessie Versnellingsvragen – sneller met ICT naar onderwijs op maat in het PO. (Donderdag 4 februari 10:45-11:30 uur) Interessant voor leraren, schoolleiders en – besturen maar zeker ook voor marktpartijen.

Heeft u plannen om meer te doen met digitaal leermateriaal? In de sessie Eerste hulp bij ICT-plannen, speciaal voor schoolbestuurders en – leiders, behandelt Janny Kappert de meest prangende vragen over het maken van ICT-plannen die passen bij uw onderwijsvisie. (Donderdag 4 februari, 15:00-15:45 uur)

Kom dan naar een van onze sessies of kom met uw vraag over onderwijs en ICT langs in onze stand. Wij helpen u graag verder! Kijk voor meer informatie op de website van IPON. U kunt zich daar ook registreren zodat u IPON gratis kunt bezoeken. 

Trefwoorden: