Jaarconferentie Techniekpact

2015

 • ma
  15
  jun

  Jaarconferentie Techniekpact

  11:00 - 17:30
  Hengelo
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Rabotheater Hengelo
  Beursstraat 44
  7551 HV Hengelo

Twee jaar na de ondertekening van het Nationaal Techniekpact 2020 hebben de betrokken partijen al veel bereikt bij het verwezenlijken van onze collectieve ambities. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa wordt de unieke aanpak van het Techniekpact opgemerkt. In twee jaar tijd hebben we laten zien dat het mogelijk is om door structurele samenwerking tussen onderwijs, ondernemers en overheden veel te bereiken. De kracht van het Techniekpact ligt dan ook echt in deze regionale samenwerking.

Tijdens deze Tweede Jaarconferentie op 15 juni 2015 kijken we met u naar de behaalde successen, wordt kennis gedeeld én gaan we het gesprek aan over de uitdagingen voor de toekomst. Het doel van de jaarlijkse conferentie is om iedereen die actief is op het gebied van techniek, en in het bijzonder allen die zijn betrokken bij Techniekpact, met elkaar te verbinden.

De jaarconferentie Nationaal Techniekpact wordt elk jaar door een van de vijf landsdelen georganiseerd; dit jaar vindt de jaarconferentie plaats in landsdeel Oost, in Hengelo.

Meer informatie over het programma en aanmelden vindt u hier

Trefwoorden: