Kennisdag 2016 Grip op Kwaliteit

2016

 • di
  29
  nov

  Kennisdag 2016 Grip op Kwaliteit

  12:00 - 17:30
  Rotterdam
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  De Passie
  Ulaanbaatarplein 6
  Rotterdam

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Ruimte-OK.

Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting. Hoe doe je dat, met wie doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste ervaringen? Dit jaar nodigt Ruimte-OK u uit voor haar Kennisdag Grip op Kwaliteit.

De kennisdag staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. Samen met de gemeente Rotterdam - Onderwijsstad 2016/2017 - is Ruimte-OK  aan de slag om een mooi programma samen te stellen.

Voor wie?

De kennisdag is relevant voor het primair en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en voor gemeenten. Het programma is afgestemd op schoolbesturen en schoolleiders, op ondernemers, managers en teamhoofden kinderopvang, op gemeentebestuurders en beleidsmedewerkers, en op beleidsadviseurs die bezig zijn met huisvestgingsvraagstukken in brede zin.

Na deze dag weet u wat er speelt als het om de huisvesting van scholen en (integrale) kindcentra gaat. U wordt bijgepraat aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld die eerlijk met u worden gedeeld door ervaringsdeskundigen van scholen, kinderopvangorganisaties en gemeenten.