Kennisdag Ruimte-OK 'Grip op Kwaliteit'

2019

 • di
  16
  apr

  Kennisdag Ruimte-OK 'Grip op Kwaliteit'

  12:30 - 17:30
  Vleuten
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

  Locatie:

  VOLT!
  Oesterzwam 1
  3451 HB Vleuten

Grip krijgen en houden op de kwaliteit van huisvesting. Hoe doe je dat, met wie doe je dat en wat zijn daarbij de nieuwste ervaringen? De kennisdag staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en leren van elkaar. Deze middag wordt georganiseerd door kenniscentrum Ruimte-OK samen met gemeente Utrecht. 

Voor wie?

De kennisdag is relevant voor het primair en voortgezet onderwijs, de kinderopvang en voor gemeenten. Het programma is afgestemd op schoolbesturen en schoolleiders, op ondernemers, managers en teamhoofden kinderopvang, op gemeentebestuurders en beleidsmedewerkers, en op beleidsadviseurs die bezig zijn met huisvestingsvraagstukken in brede zin.

Na deze dag weet u wat er speelt als het om de huisvesting van scholen en (integrale) kindcentra gaat. U wordt bijgepraat aan de hand van praktische voorbeelden en leerervaringen uit het veld die eerlijk met u worden gedeeld door ervaringsdeskundigen van scholen, gemeenten en organisaties in de kinderopvang. 

Programma 

U stelt uw eigen programma samen. Er zijn drie kennisrondes waarin u een kennissessie kunt volgen. Tussendoor kunt u vakgenoten ontmoeten of vragen stellen aan de helpdesk.

12.30 - 13.15: Binnenkomst, registratie, lunch & opening
13.15 - 14.00: Kennisronde 1
14.15 - 15.00: Kennisronde 2
15.00 - 15.45: Pauze
15.45 - 16.30: Kennisronde 3
16.30 - 17.30: Afsluiting

Meer informatie en aanmelden

Ga naar de website van Ruimte-OK voor meer informatie over het programma en aanmelden.