Kennisdelingsbijeenkomst School aan Zet: 'Scholen ontwikkelen naar lerende organisaties'

2015

 • vr
  09
  jan

  Kennisdelingsbijeenkomst School aan Zet: 'Scholen ontwikkelen naar lerende organisaties'

  13:00 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  Extern

Scholen in Nederland staan voor een uitdagende opdracht: het beste in elke leerling naar boven halen. Dat vraagt om scholen die zichzelf continu verbeteren, waarin leraren en schoolleiders elke dag het beste in elkaar naar boven halen. Op de ruim 3.000 scholen die deelnemen aan het programma School aan Zet zien zijn dagelijks voorbeelden te zien van onderwijsprofessionals die van en met elkaar leren. Deze scholen werken zo aan hun ontwikkeling naar een professionele lerende schoolorganisatie.

Op vrijdag 9 januari 2015 van 13.00 – 17.00 uur (omgeving Utrecht) organiseert School aan Zet een kennisdelingsbijeenkomst waarin zij samen met u een tussentijdse balans willen opmaken: Hoe staat het met deze ontwikkeling? Wat gaat scholen daarbij goed af en voor welke uitdagingen staan zij nog? En hoe kunt u daarop inspelen?

Op deze bijeenkomst wordt u bijgepraat over de ontwikkeling van de scholen, ziet u goede voorbeelden en kunt u in gesprek met School aan Zet en met collega’s van onderwijsadviesdiensten, de sectorraden, het ministerie van OCW, de Onderwijscoöperatie en andere organisaties die bijdragen aan de versterking van scholen in hun ontwikkeling naar een professionele lerende organisatie.

Trefwoorden: