Kennisgroep bovenschoolse ICT-coördinatoren

2019

 • do
  21
  mrt

  Kennisgroep bovenschoolse ICT-coördinatoren

  13:00 - 16:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bovenschoolse staf

  Locatie:

  Winkel van Sinkel
  Oudegracht 158
  3511 AZ Utrecht

De Kennisgroep bovenschoolse ICT-coördinatoren heeft als doel om een verbinding aan te gaan met bovenschoolse ICT-coördinatoren van schoolbesturen in Nederland over onderwijs en ICT. De kennisgroep bespreekt alle ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, innovatie en ICT. Enerzijds wordt de groep geïnformeerd over landelijke ontwikkelingen, anderzijds is de groep een belangrijke link tussen het werkveld en de PO-Raad. De groep heeft een belangrijke functie in het doorgeven van praktijkvoorbeelden/oplossingen aan de PO-Raad en aan collega’s. De kennisgroep geeft de PO-Raad advies over voorliggende kwesties, maar is daarin niet besluitvormend. Tenslotte biedt de Kennisgroep bovenschoolse ICT-coördinatoren een platform om kennis en ervaring met elkaar te delen.  

Programma

We hebben ervoor gekozen om dezelfde opzet aan te houden als de vorige keer. We starten met presentaties waarna we in subgroepen uiteen zullen gaan om verder te praten over één van de onderwerpen. Tijdens deze bijeenkomst komen veel diverse onderwerpen aan bod, bijvoorbeeld de stand van zaken omtrent het curriculum digitale geletterdheid van Curriculum.nu, internationalisering met ICT en het professionaliseringplan ICT. 

Aanmelden

Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst van de Kennisgroep (bovenschoolse) ICT coördinatoren op 21 maart 2019. Het programma start om 13.00 uur, met een inlooplunch vanaf 12.30 uur. Rond 16.30 eindigen wij het programma met een aansluitende borrel. De exacte locatie is nog niet bekend, maar de bijeenkomst zal plaatsvinden rond of in Utrecht.