Kennisgroep Financiën

2014

 • vr
  04
  apr

  Kennisgroep Financiën

  12:00 - 16:30
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
 • ma
  07
  apr

  Kennisgroep Financiën

  12:00 - 16:30
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
 • wo
  09
  apr

  Kennisgroep Financiën

  12:00 - 16:30
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad

Op 4, 7 en 9 april 2014 organiseert de PO-Raad de Kennisgroep Financiën in respectievelijk Zwolle, Eindhoven en Utrecht. In de kennisgroep worden relevante ontwikkelingen besproken op het gebied van financieel management in het primair onderwijs. Daarnaast biedt de kennisgroep een platform om kennis en ervaring met elkaar te delen.

Thema's

Deze serie van drie bijeenkomsten is het vervolg op de eerdere Kennisgroep Financiën die in  2012 en 2013 werden gehouden. Ook deze keer hebben we besloten de bijeenkomst in kleinere kring, regionaal, te organiseren. Zo kunnen we directer inspelen op uw actuele vragen en ook de tijd nemen voor de inhoud. Naast actuele ontwikkelingen besteden we daarom aandacht aan een specifiek thema dat u bezighoudt. U bepaalt dan ook welk thema dat wordt. We nodigen u daarom van harte uit uw suggestie aan te dragen.

Potentiële onderwerpen zijn het jaarverslag en de jaarrekening, inkoopprofessionalisering, de financiële implicaties van de nieuwe cao en actuele ontwikkelingen rondom krimp en huisvesting. Alle financieel inhoudelijke ideeën zijn welkom.

Aanmelden

Via deze link kunt u zich voor deze bijeenkomsten aanmelden en uw themavoorkeur doorgeven. De Kennisgroep is voor iedereen vrij toegankelijk, mits uw schoolbestuur lid is van de PO-Raad. Let op: u kunt zich alleen nog aanmelden voor de bijeenkomst van 4 april. 

Alle bijeenkomsten starten met een lunch. De verschillende locaties zijn goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. 

Data en locaties