Kennisgroep Financiën 2020

2020

 • di
  03
  nov

  Kennisgroep Financiën 2020

  13:30 - 15:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf
 • di
  10
  nov

  Kennisgroep Financiën 2020

  11:30 - 13:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf

De volgende bijeenkomsten van de kennisgroep Financiën staan gepland:

 • Online bijeenkomst Kennisgroep Financiën, najaar 2020
  Gezien de huidige situatie zijn de najaarsbijeenkomsten van de Kennisgroep Financiën online. Er zijn twee verschillende bijeenkomsten, op 3 en op 10 november. Beide bijeenkomsten staan in het teken van Financiën. De bijeenkomst op 3 november richt zich op bekostigingsgerelateerde onderwerpen. De bijeenkomst van 10 november richt zich meer op de ontwikkelingen ten aanzien de (loon)kostenkant.
  • Dinsdag 3 november, bekostigingsgerelateerde ontwikkelingen
   13:30-15:00 uur;
   We gaan tijdens deze bijeenkomst in op de ontwikkelingen en actualiteiten ten aanzien van de bekostiging, zoals de regelingen bekostiging, de voorziening groot onderhoud, vereenvoudiging van de bekostiging. Verder nemen we je mee in de laatste stand van zaken ten aanzien van de voortzetting van de prestatiebox en gaan we in op de signaleringswaarde voor reserves in het primair onderwijs. Tot slot besteden we aandacht aan de gevolgen van de coronacrisis op de exploitatie, hiervoor krijg je na aanmelding nog enkele vragen ter voorbereiding van ons toegestuurd.
  • Dinsdag 10 november, ontwikkelingen (loon)kosten
   11:30-13:00 uur.
   We gaan tijdens deze bijeenkomst in op de ontwikkelingen en actualiteiten ten aanzien van de cao voor primair onderwijs, we nemen je mee in de actualiteiten ten aanzien van de pensioenen en pensioenpremie en geven hierbij wat achtergrondinformatie. Daarnaast gaan we in op de aanpassingen in het regelement Pf/Vf en de gevolgen hiervan voor jouw schoolbestuur.

Je kunt je hier aanmelden voor deze online bijeenkomsten.

Bij vragen over de aanmeldingen kun je een bericht sturen naar het secretariaat van de PO-Raad. Bij Reinier Goedhart kun je terecht voor inhoudelijke vragen.

Lees hier meer over de kennisgroep Financiën.