Kennisgroep P&O najaar 2018

2018

 • di
  02
  okt

  Kennisgroep P&O najaar 2018

  12:30 - 16:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bovenschoolse staf

  Locatie:

  Congrescentrum Aristo
  Brennerbaan 150
  Utrecht
 • di
  11
  dec

  Kennisgroep P&O najaar 2018

  11:00 - 16:30
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bovenschoolse staf

  Locatie:

  De Fabrique
  Westkanaaldijk 7
  3542 DA Utrecht

De kennisgroep bespreekt alle ontwikkelingen op het terrein van P&O. Enerzijds wordt de groep geïnformeerd over landelijke ontwikkelingen, anderzijds  is de groep een belangrijke graadmeter voor de PO-Raad. Tevens is een belangrijke functie gelegen in het doorgeven van praktijkvoorbeelden/oplossingen aan collega’s. 

Bijeenkomst 11 december

Subsidieregeling aanpak regionale lerarentekorten
Zoals al eerder aangekondigd is op 11 december tussen 13:00-16:30 uur de bijeenkomst over de subsidieregeling aanpak regionale lerarentekorten, bij DeFabrique in Utrecht. Het belooft een heel mooi programma te worden!

Helaas is deze kennisgroep vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Cao-workshop (meldt je apart aan!)
De reguliere bijeenkomst van de kennisgroep komt hiermee te vervallen, zodat jullie in de gelegenheid zijn om naar DeFabrique te gaan. In plaats daarvan organiseren wij voorafgaand aan die bijeenkomst een workshop over de nieuwe CAO PO 2019 en verder. Hierin zal o.a. de inzetbrief voor de nieuwe onderhandelingsronde besproken worden en vragen worden beantwoord.

LET OP: Deze workshop vindt voorafgaand aan de bijeenkomst over de subsidieregeling plaats: van 11:00-12:15 uur. Voor deze workshop moet je je apart aanmelden. Helaas is aanmelden niet meer mogelijk. 

Helaas is er bij de workshop beperkt plaats, de zaal is geschikt voor maximaal 50 personen. Het kan dus zijn dat we je inschrijving niet kunnen honoreren. Je ontvangt na inschrijving zo spoedig mogelijk bericht. We zullen een verslag van de middag nazenden.

Aansluitend aan de workshop staat er een lunch voor jullie klaar.

Praktische informatie

Heeft u vragen over de Kennisgroep P&O, dan kunt u contact opnemen met Lizette Schoenmaker

Trefwoorden: