Kick-off Burgerschap op de Basisschool met Gert Biesta

2020

 • vr
  18
  sep

  Kick-off Burgerschap op de Basisschool met Gert Biesta

  10:00 - 11:30
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

Wil je aan de slag met burgerschapsonderwijs dat past bij jouw onderwijsvisie en -context? En wil je weten wat er de komende jaren wettelijk verandert op dit gebied? De PO-Raad biedt de komende twee jaar extra ondersteuning bij het vormgeven van burgerschapsonderwijs. Laat je informeren en inspireren tijdens het webinar op vrijdag 18 september van 10.00 tot 11.30 uur.

Het wetsvoorstel ‘Verduidelijking burgerschap in het funderend onderwijs’ ligt bij de Tweede Kamer. Met dit wetsvoorstel wordt de wettelijke burgerschapsopdracht voor scholen minder vrijblijvend en wordt verduidelijkt wat precies wordt verwacht van scholen op dit vlak.

Tijdens de bijeenkomst spreken we met elkaar en met Gert Biesta over de urgentie en noodzaak van burgerschapsonderwijs, praten we je bij over de actuele ontwikkelingen en informeren we je over de beschikbare ondersteuning. We maken inzichtelijk wat deze ontwikkelingen voor jou als po-bestuurder betekenen. Je krijgt concrete handvatten en uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Meld je nu aan! In de aanloop naar de webinar krijg je van de organisatie een toegangslink per e-mail. 

Dit evenement organiseert de PO-Raad in samenwerking met Stichting School & Veiligheid.