Agenda januari 2018

 • di
  23
  jan

  Nieuwe editie van de Leergang Slimmer leren met ICT

  10:00 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf

  Details:

  Let op! Wegens overweldigende belangstelling is de Leergang vol. Aanmelden is niet langer mogelijk.

  Let op! Op 12 december is de landelijke stakingsdag voor het primair onderwijs. Op deze datum heeft de PO-Raad een aantal bijeenkomsten georganiseerd die wegens organisatorische redenen niet verplaatst kunnen worden. Heeft u zich aangemeld voor een van deze bijeenkomsten en kunt of wilt u in verband met de staking niet deelnemen? Dan hebben wij daar vanzelfsprekend begrip voor. Wij zullen dan ook onze uiterste best doen om u na afloop van de bijeenkomst zo goed en volledig mogelijk te informeren.

 • wo
  24
  jan

  Basistraining Gezonde School-aanpak

  15:00 - 19:00
  Stuifzand
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Overig

  Details:

  Het programma Gezonde School heeft dit jaar aan 750 scholen € 3000,- toegekend. De school kan hiermee taakuren vergoeden van een eigen medewerker van de school die is aangesteld als Gezonde School-coördinator. Omdat dit een nieuwe rol is, wordt van de school verwacht dat deze Gezonde Schoolcoördinator deelneemt aan de verplichte basistraining. Deze basistraining is ontwikkeld voor po, so, vo en mbo en vindt plaats tussen oktober 2017 en januari 2018.

  Locatie:

  De Zandloper
  Cavaljeweg 29
  7934 PJ Stuifzand
 • do
  25
  jan

  Expertsessies ICT, technologie & innovatie

  09:30 - 13:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Details:

  Op 25 januari en 8 februari 2018 zullen vijf expertsessies plaatsvinden in twee ochtenden: de vijf hoofdlijnen van de nieuwe strategische agenda van de PO-Raad, vertaald naar een invalshoek vanuit ICT, technologie en innovatie. Samen maken we het thema concreet en ontwikkelen we ideeën over hoe we het in 2018 vorm kunnen geven.

  Locatie:

  Seats2Meet
  Moreelsepark 65
  Utrecht
 • di
  30
  jan

  Landelijke informatiebijeenkomst subsidiemogelijkheden doorstroomprogramma's po-vo 2018

  10:00 - 13:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Details:

  Heeft u een doorstroomprogramma opgezet om de overgang van de basisschool naar de middelbare school te versoepelen? Of overweegt u dit te doen? Scholen in het primair en voortgezet onderwijs kunnen hiervoor tussen maart en mei van 2018 een subsidie aanvragen. Om scholen hierover te informeren, wordt voorafgaand aan de aanvraagperiode een landelijke informatiebijeenkomst georganiseerd. U kunt zich nu hiervoor inschrijven.
   

  Locatie:

  Domstad
  Koningsbergerstraat 9
  Utrecht