Landelijk congres Gezonde Brede School

2014

 • wo
  01
  okt

  Landelijk congres Gezonde Brede School

  09:30
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
 • wo
  01
  okt

  Landelijk congres Gezonde Brede School

  16:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

congres gezonde brede schoolHet Landelijk Steunpunt Brede Scholen organiseert op 1 oktober 2014 in samenwerking met de PO-Raad, NOC*NSF, NISB en KVLO het Congres Gezonde Brede School. Het congres vindt plaats te Papendal in Arnhem.

Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl in én rond de school en de kinderopvang zorgen voor betere prestaties en een groter welzijn voor kinderen. Daar profiteert werkelijk iédereen van mee! De kinderen, hun ouders, de medewerkers en uiteindelijk de maatschappij als geheel.
In een inspirerende omgeving laten congresdeelnemers zich informeren en zo veel mogelijk ook activeren naar een volgende stap in hun eigen dagelijkse praktijk.

Programma

Ben van den Burg, oud-Olympiër en Eurosport-commentator leidt het congres. Chris Visscher, hoogleraar Jeugdsport en Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad, leiden het congres in. Daarna kunt u kiezen uit vele workshops en activiteiten. U wordt voorzien van nuttige tips, kunt een rondleiding op Papendal krijgen, en kiezen voor een meet & greet met Olympiërs. Daarnaast wordt er een nuttige en interessante informatiemarkt georganiseerd.
Na afloop bent u nóg meer overtuigd van het nut van sport, bewegen en gezond leven in de Brede School. Gemotiveerder dan ooit om dat toe te passen, ontvangt u van ons nuttige tips en handreikingen hoe dat te doen.

Deelname

Deelname aan het Congres Gezonde Brede School kost € 75 per persoon. U kunt zich hier inschrijven voor het Congres en de bijbehorende workshops.