Landelijk Congres Informatiebeveiliging en Privacy in het onderwijs (IBP)

2017

 • wo
  11
  okt

  Landelijk Congres Informatiebeveiliging en Privacy in het onderwijs (IBP)

  10:00 - 15:30
  Soesterberg
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  Kontakt der Kontinenten
  Amersfoortsestraat 20
  Soesterberg

Let op! Wegens overweldigende belangstelling is dit congres vol. Toch graag meer informatie over informatiebeveiliging en privacy? Neem dan deel aan het webinar informatiebeveiliging en privacy op 27 oktober.

Wil je in een dag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom informatiebeveiliging en privacy? Of weten waar je aan moet voldoen en welke acties er nodig zijn om dit goed te regelen op je school of onderwijsinstelling? Dan mag je het Landelijk Congres Informatiebeveiliging en Privacy niet missen.

Hoe pak je informatiebeveiliging en privacy (IBP) organisatorisch aan? Wat moet je als bestuurder, schoolleider of ict-coördinator doen?
Enkele sprekers, waaronder de Autoriteit Persoonsgegevens, praten je bij over wetgeving en geven handvatten voor een organisatorische aanpak. Daarnaast zijn er praktische sessies met concrete voorbeelden die bijdragen aan het vergroten van bewustwording en het creëren van draagvlak binnen je school. Ook worden de risico's behandeld.

Informatiebeveiliging en privacy (IBP) zijn 2 belangrijke thema's in het onderwijs, die op school goed geregeld moeten zijn. Onderdeel van privacy is de beveiliging van persoonsgegevens. Beide thema's zijn van elkaar afhankelijk. Kennisnet kiest er daarom vanaf nu voor om beide thema's samen te voegen tot 1 thema voor scholen: IBP.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is vooral voor bestuurders, schoolleiders en ict-coördinatoren in het onderwijs. Deze personen krijgen voorrang in de aanmelding.


Meer info & aanmelden?
Dat kan op de website van Kennisnet.