Landelijk symposium Morgen méér Muziek in De Klas

2017

 • wo
  22
  mrt

  Landelijk symposium Morgen méér Muziek in De Klas

  12:30 - 17:00
  Den Haag
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

  Locatie:

  Paleis Noordeinde
  Den Haag

Schoolbestuurders zijn van harte uitgenodigd voor het landelijk symposium Morgen Méér Muziek in de Klas op woensdag 22 maart 2017 op Paleis Noordeinde in Den Haag. Koningin Máxima, erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs Méér Muziek in de Klas, zal het symposium openen. 

Binnen basisscholen is veel animo voor muziekonderwijs. Doel van dit symposium is om te bepalen wat u, naast de bestaande middelen, nodig hebt om dit enthousiasme om te zetten naar concrete acties. Hierover gaat u met collega-bestuurders, leerkrachten en schoolleiders het gesprek aan. Ook spreekt prof. dr. Erik Scherder, hoogleraar Klinische Neuropsychologie, over het effect van muziekonderwijs op het kinderbrein, en volgt u interactieve workshops.

Aanmelden

U kunt zich tot en met 3 maart aanmelden met behulp van het inschrijfformulier. De toegang is beperkt dus meld u snel aan! Voor vragen over het symposium kunt u terecht bij Méér Muziek in de Klas.

Het symposium wordt georganiseerd door Méér Muziek in de Klas, PO-Raad, Onderwijscoöperatie en Algemene Vereniging Schoolleiders.