Landelijke IKC-dag

2014

 • vr
  26
  sep

  Landelijke IKC-dag

  09:30 - 14:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

Op veler verzoek organiseren de PO-Raad, de Brancheorganisatie Kinderopvang en het Landelijk Steunpunt Brede Scholen op 26 september 2014 de tweede landelijke IKC-dag. Bent u bezig met de ontwikkeling van een integraal kindcentrum of heeft u plannen om hiermee aan de slag te gaan? Dan mag u deze inspirerende bijeenkomst zeker niet missen!

De ontwikkeling van brede scholen in Nederland gaat razendsnel. Het onderwijs werkt steeds vaker en intensiever samen met andere organisaties. Dat gebeurt vaak in de vorm van een integraal kindcentrum. Kinderen profiteren maximaal van deze samenwerking en zetten hierdoor grote stappen in hun ontwikkeling.

IKC-dag

Deze IKC-dag is speciaal voor bestuurders onderwijs, bestuurders kinderopvang, schoolleiders en managers kinderopvang.

Wat kunt u tijdens deze dag verwachten? 
Een oplossingsgericht en praktisch programma dat bestaat uit een plenair deel met een interessante lezing van Robert Jan Simons, hoogleraar didactiek, en een vraaggesprek van Job van Velsen (Landelijk Steunpunt) met Rinda den Besten (PO-Raad) en Lex Staal (Brancheorganisatie Kinderopvang). Ook zullen een onderwijs- en kinderopvangbestuurder samen ingaan op hun proces richting één bestuurlijke organisatie voor integrale kindcentra. Daarna volgen zeven deelsessies met vele praktische en handige tips van experts en praktijkvoorbeelden, over bijvoorbeeld huisvesting en het werken met multidisciplinaire teams. En uiteraard netwerkmogelijkheden en boeiende ontmoetingen met andere deelnemers!

Meer informatie

Datum:                Vrijdag 26 september 2014
Tijd:                     9.30 tot 14.00 uur (inclusief netwerklunch)
Locatie:                de precieze locatie volgt nog

Aanmelden kan via deze link. Het advies is om in koppels, onderwijs en kinderopvang gezamenlijk, deel te nemen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. 

Het programma van de deelsessies wordt later bekend. Houd de website goed in de gaten!

Trefwoorden: