Landelijke IKC-dag 2020

2020

 • vr
  18
  sep

  Landelijke IKC-dag 2020

  10:00 - 15:00
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Leraren, Schoolleiders, Overig

De dag waar kinderopvang en onderwijs traditiegetrouw samenkomen. Het gesprek rond het kampvuur, symbool voor samenwerken, vormde de rode draad van de Landelijke IKC-dag 2019. De dag inspireerde deelnemers met andere ogen naar organisatieculturen en bestaande patronen te kijken. Tijdens de achtste editie van de Landelijke IKC-dag op 18 september kun je, net als eerdere jaren, in de ochtend een keuze maken uit een veelheid aan deelsessies. ’s Middags introduceren we iets nieuws: de IKC-dag masterclasses.

Masterclasses worden gegeven door experts in hun vakgebied die een verfrissende blik werpen op de samenwerking tussen kinderopvang en onderwijs. Soms betreden zij daarin een eigenzinnig pad, verkennen een niche of dragen kennis van buiten de branche aan. Neem deel aan één van deze masterclasses. De invulling van het programma volgt binnenkort.

Save the date voor vrijdag 18 september 2020, van 10.00-15.00 uur in Almere. Meer informatie over de Landelijke IKC vind je binnenkort op deze website. Aanmelden kan vanaf 6 mei.

Lees de sfeerverslagen van de Landelijke IKC-dag 2018 en 2019.

De Landelijke IKC-dag wordt ook dit jaar georganiseerd door de PO-Raad, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, Brancheorganisatie Kinderopvang, EtuConsult, Sociaal Werk Nederland en de VNG.