Landelijke IKC-dag 2.1

2015

 • vr
  27
  mrt

  Landelijke IKC-dag 2.1

  09:00 - 14:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  Extern

  Locatie:

  Hogeschool Domstad
  Koningsbergerstraat 9
  3531 AJ Utrecht

Vanwege het grote succes in het najaar van 2014, organiseert het Landelijk Steunpunt Brede Scholen een herhaling van de Landelijke IKC-dag. In samenwerking met de PO-Raad en de Brancheorganisatie Kinderopvang bieden wij u de IKC-dag 2.1, die plaatsvindt op 27 maart 2015 te Utrecht. 

Wilde u ook al graag naar de vorige IKC-dag gaan, maar kon u niet? Te laat met inschrijven? Of hoorde u de goede ervaringen van anderen? U krijgt een nieuwe kans! 


Programma


9.00 – 9.30 uur                     Inloop
9.30 uur                               Plenair gedeelte
10.30 uur                             Pauze
10.50 uur                             Eerste deelsessie
11.50 uur                             Wisseltijd
12.00 uur                             Tweede deelsessie
13.00 – 14.00 uur                 Netwerklunch

De IKC-dag 2.1 begint met een plenair gedeelte. Job van Velsen, projectleider van het Landelijk Steunpunt trapt af met een inleiding over de ontwikkelingen op het gebied van IKC’s. Vervolgens geeft professor Robert-Jan Simons een lezing over diverse manieren van leren. Naar aanleiding van deze voordracht gaat Job van Velsen met de zaal in gesprek en is er gelegenheid om vragen te stellen.

U kunt twee deelsessies bijwonen. De onderwerpen zijn:

De dag wordt afgesloten met een lunch, waarbij u uitgebreid de tijd hebt om anderen te ontmoeten en al uw vragen kunt stellen aan de sprekers.

Voor wie?

Deze IKC-dag is speciaal voor bestuurders onderwijs, bestuurders kinderopvang, schoolleiders en managers kinderopvang. Wij raden u aan met een samenwerkingspartner te komen, omdat dat de dag nog waardevoller maakt. Als u werkzaam bent in het onderwijs, komt u samen met een medewerker van de kinderopvang, en andersom. Let op: uw partner dient zich apart in te schrijven!

Locatie

Hogeschool Domstad, Utrecht. Het gebouw is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de auto en te voet vanaf het centrum. Klik hier voor een routebeschrijving.

Inschrijven

U kunt zich via deze link inschrijven. Aan de IKC-dag 2.1 zijn geen kosten verbonden.

Wilt u een indruk krijgen van de vorige Landelijke IKC-dag? Klik hier!

Trefwoorden: