LEARN! Webinar Keuzes voor het NPO

2021

 • vr
  23
  apr

  LEARN! Webinar Keuzes voor het NPO

  12:15 - 13:15
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Schoolleiders

In het kader van het Nationaal Programma Onderwijs na corona staan besturen en scholen voor de keuze of en hoe ze een verbeterprogramma opzetten. Welke overwegingen zijn hierbij belangrijk? Wat is effectief en wat niet?

Deze vragen staan centraal in webinars door deskundigen van onderzoeksinstituut LEARN! (Vrije Universiteit Amsterdam) en KBA Nijmegen. Zij evalueerden op verzoek van NRO en het ministerie van OCW de huidige inhaal- en ondersteuningsprogramma’s vanuit de COVID-19 subsidieregeling.

Onderbouwde keuzes

In de evaluatie van de huidige regeling is voor het primair- en voortgezet onderwijs in beeld gebracht welke afwegingen besturen maken bij de keuze voor een bepaald inhaalprogramma. Aan de hand van deze afwegingen heeft LEARN! een tool (afwegingskader) ontwikkeld dat dit keuzeproces structureert en visualiseert. Hoe maak je als school(bestuur), vanuit een heldere visie en met focus, de juiste keuzes? Deze tool helpt je onderbouwd te kiezen voor de meest passende interventies voor het Nationaal Programma Onderwijs.

Tijdens de webinar is ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ideeën. Geef van tevoren alvast door op welke vragen je graag antwoord wilt krijgen tijdens deze webinar, via deze link voor PO.

Deelnemen

Deze webinar voor het PO wordt geleid door Anne Fleur Kortekaas (LEARN!).

Inloggen doe je via deze ZOOM-link: https://vu-live.zoom.us/j/96717745816?pwd=WUttcFJFUnppckhBekdnZFNxRlR5QT09

Meeting ID: 967 1774 5816
Passcode: 462640

Voor zoom is het nodig om een account te hebben. Dat kun je aanmaken op zoom.us/signup.

Trefwoorden: