Leergang Regie op Onderwijskwaliteit voor gevorderde bestuurders

2020

 • do
  05
  mrt

  Leergang Regie op Onderwijskwaliteit voor gevorderde bestuurders

  13:00 - 18:00
  Utrecht
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

  Locatie:

  Mitland
  Ariënslaan 1
  3573 PT Utrecht

Ben je schoolbestuurder in het primair onderwijs en wil je de kwaliteitszorg in je organisatie nog beter vormgeven? Start dan in het voorjaar van 2020 met de Leergang Regie op Onderwijskwaliteit.

In vijf bijeenkomsten leer je van diverse deskundigen en op basis van verrassende en nieuwe inzichten hoe je op een andere manier kunt kijken naar je eigen kwaliteitszorg. Theorie wordt daarbij vertaald naar de praktijk. Er is dan ook volop aandacht voor je eigen leervragen. In de leergang wordt gebruik gemaakt van het model Regie op Onderwijskwaliteit dat de PO-Raad met leden ontwikkelde. 

De leergang is bedoeld voor bestuurders die zicht en grip hebben op de onderwijskwaliteit en zoeken naar verdere inspiratie en een frisse blik. Voorwaarde voor deelname is dat je minstens drie jaar ervaring hebt als bestuurder in het primair onderwijs.
Voorafgaand aan de inhoudelijke bijeenkomsten wordt met iedere deelnemer een startgesprek gevoerd. De leergang eindigt met een individueel eindgesprek.

Data en tijden

De leergang vindt plaats op

 • 5 maart 2020
 • 31 maart 2020
 • 21 april 2020
 • 19 mei 2020
 • 25 juni 2020

Start- en eindgesprekken vinden plaats in februari, respectievelijk september 2020. Alle bijeenkomsten duren van 13:00 uur tot 18:00 uur en worden afgesloten met een gezamenlijk diner. De bijeenkomsten vinden plaats in Hotel Mitland in Utrecht.

Praktisch en aanmelden

Deze leergang wordt georganiseerd door B&T organisatieadvies in opdracht van de PO-Raad. Voor deelname aan de leergang wordt een eigen bijdrage gevraagd van 800 euro. Wil je meedoen? Schrijf je dan in via dit aanmeldformulier

Voor vragen over de leergang kun je contact opnemen met de PO-Raad via regieopkwaliteit@poraad.nl.