Lerend netwerk voor bestuurlijke visitatie (locatie Utrecht)

2021

 • di
  08
  jun

  Lerend netwerk voor bestuurlijke visitatie (locatie Utrecht)

  13:00 - 13:15
  Georganiseerd door: 
  PO-Raad
  Interessant voor: 
  Bestuurders

Starten met bestuurlijke visitatie? Dat kan in een Lerend netwerk met collega-schoolbestuurders. Hoe staan we ervoor als schoolbestuur en hoe kunnen we het nog beter doen? Bij bestuurlijke visitatie staat leren van elkaar centraal. Schoolbesturen worden gevisiteerd door een visitatiecommissie bestaande uit een aantal collega-schoolbestuurders en een onafhankelijke voorzitter. 

Zelfevaluatie voorbereiden in Lerend netwerk

Start van het bestuurlijk visitatietraject is het maken van een zelfevalutie: dit kan het schoolbestuur zelfstandig doen of met andere schoolbesturen in een Lerend netwerk. Voor een zinvolle visitatie is een goede voorbereiding door middel van de zelfevaluatie essentieel. Daarom biedt de PO-Raad schoolbestuurders de kans om dit samen met collega-bestuurders te doen in een Lerend netwerk, onder begeleiding van een deskundige. De leden van het netwerk komen vier keer samen. 

Meer informatie en aanmelden

Data voor het Lerend netwerk volgen schooljaar 2021/2022. Klik hier voor meer info over bestuurlijke visitatie. Aanmelden voor een Lerend netwerk kan door te mailen naar Jessica van Rossum via bestuurlijkevisitatie@poraad.nl.