Maatschappelijk Vastgoeddag 2021

2021

 • do
  09
  dec

  Maatschappelijk Vastgoeddag 2021

  00:00
  Veenendaal
  Georganiseerd door: 
  Extern
  Interessant voor: 
  Bestuurders, Bovenschoolse staf, Overig

  Locatie:

  De Basiliek
  Wiltonstraat 56
  3905 KW Veenendaal

Op 9 december 2021 organiseert Bouwstenen voor sociaal de Maatschappelijk Vastgoeddag. Ontmoet verbouwend Nederland! Dit is de dag waarop het Bouwstenen-netwerk zijn kennis deelt en nieuwe plannen presenteert voor de aanpak van het maatschappelijk vastgoed in Nederland. 

Gedurende de dag is er volop gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen, te netwerken en kennis te maken met nieuwe mensen en organisaties. Tijdens de sessies bespreken we de resultaten van onze ontwikkelactiviteiten van het afgelopen jaar, met daarbij veel tips en inspiratie uit de praktijk van bestuurders, managers en professionals rond publieke voorzieningen en vastgoed.

De eerste spreker is bekend: Diederik Samsom. In 2018 sprak hij op het Bouwstenen congres over de grote verbouwing van Nederland. Nu, 3 jaar later, is hij verantwoordelijk voor de uitrol van het klimaatakkoord in Europa en opnieuw bij ons te gast. We gaan met hem in gesprek over wat we nodig hebben om zoals hij destijds zei: tot 2050 zo’n 50 gebouwen per dag aan te kunnen pakken.

Nu met korting deelnemen! 

Meld je aan en denk of praat ook mee over de toekomst van maatschappelijk vastgoed! Nadere informatie over het programma volgt, maar je kan je nu al aanmelden en gebruik maken van de vroegboekkorting

Meer info en aanmelden

Bezoek de website