Masterclass Beoordeling financieel beleid en risicomanagement

2013

 • do
  19
  sep

  Masterclass Beoordeling financieel beleid en risicomanagement

  13:30 - 17:00
  Georganiseerd door: 
  i.s.m. PO-Raad

Hoe staat uw organisatie er financieel voor? Welke risico's spelen er in de externe en interne omgeving van de onderwijsinstelling? Hoe kunt u deze risico’s beheersen en welke rol speelt het vermogen hierbij? Tijdens de masterclass “Beoordeling financieel beleid en risicomanagement” worden u handvatten aangereikt om op deze vragen een antwoord te geven. Prof. Dr. J.H. (Hans) Bossert gaat in op wat risicomanagement kan betekenen in het licht van het behalen van onderwijskundige doelen. 

Bossert stelt dat het makkelijker is om van het bestuurlijke denken de stap naar financiën te maken, dan andersom. Zijn masterclass is daarom meer geschikt voor de bestuurder, dan voor de financieel specialist. De nadruk in deze masterclass zal vooral liggen op risicomanagement.

Voorbereiding 

Van de deelnemers van de masterclass wordt verwacht dat zij bekend zijn met het gedachtegoed uit de brochure 'Risico's en risicobeheersing', een recent verschenen publicatie van de PO-Raad vanuit het project Eerst kiezen, dan delen.  

De masterclass wordt gehouden in Van der Valk Almere. Aanmelden? Klik hier

>> Klik hier voor meer informatie over deze masterclass